Hyppää pääsisältöön

Keitä olemme?

Design of Success on kahden miehen yritys Tammisaaressa, Raaseporissa joka kehittää räätälöityjä kotisivuja käyttäen Wordpress ja Drupal-sisällönhallintajärjestelmiä joiden avulla asiakas itse pystyy helposti ja nopeasti ylläpitämään ja päivittämään kotisivujaan. Autamme myös asiakkaitamme e-markkinoinnissa, sisällöntuotannossa ja graafisessa suunnittelussa. Yritys perustettiin vuonna 2009, ja olemme siitä lähtien toimittaneet kotisivuja, logoja, käyntikortteja, esitteitä, mainoslehtisiä ja mainosmateriaalia asiakkaillemme.

Emme käytä valmiita malleja vaan räätälöimme aina asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivan tuotteen. Näin varmistamme, että kotisivut ovat yksilöllisiä. Teemme tiiviisti yhteistyötä asiakkaittemme kanssa varmistaaksemme, että toimitettu tuote täyttää toivomuksia täydellisesti. Muutokset ja hienosäädöt projektin aikana on luonnollinen osa kehitysprosessia ja meillä niihin kannustetaan.

Älä epäröi ottamaan yhteyttä jos sinulla on ideoita ja toiveita – ensimmäinen konsultaatio on ilmainen! Katso edellisiä projektejamme ja inspiroidu.