Hyppää pääsisältöön

Vem är vi?

Design of Success är ett tvåmannaföretag i Ekenäs, Raseborg som först och främst utvecklar skräddarsydda hemsidor i CMS-systemen WordPress och Drupal. Våra sidor är lättskötta och kan uppdateras utan tidigare kunskap i webbdesign. Vi hjälper även våra kunder med e-marknadsföring, innehållsproduktion och grafisk design. Sedan företaget grundades år 2009 har vi levererat bl.a. hemsidor, logotyper, visitkort, broschyrer, produktkataloger, flyers och annonsmaterial till kunder i regionen. 

Våra kunder får alltid en hemsida som från grunden är anpassad enligt deras specifika behov och vi använder aldrig färdiga mallar. Detta garanterar att din hemsida är unik för just dig. Vi vill jobba med dig och inte för dig för att garantera att den levererade produkten lever upp till dina önskemål. Ändringar och justeringar under projektets gång är en naturlig del av skapandeprocessen och någonting vi välkomnar. 

Tveka inte att ta kontakt med idéer och önskemål – första konsulteringen kostar ingenting! Passa på att bläddra bland våra tidigare genomförda projekt för lite inspiration.